check1check2Uanset om du befinder dig i foreningslivet, arbejder på en skole eller en institution, så opholder du dig i et uforudsigeligt miljø. Sådan er det, at være sammen med børn og unge mennesker. På trods af at undervisning, leg og aktiviteter planlægges med udgangspunkt i mindst mulig farerisici, ved vi, at aktivitet blandt børn øger risikoen for uheld. Ligesom akut sygdom blandt både børn og voksne kan opstår alle steder. Med et førstehjælpskursus skaber du tryghed blandt dine kollegaer og i dit privatliv.

Børn er ikke små voksne. Sygdoms- og reaktionsbilledet ved uheld og sygdom kan se anderledes ud ved børn. Vi kan blandt andet arbejde med feberkramper, hjernerystelse, sukkersyge, knogleskader og ikke mindst psykisk førstehjælp til børn og unge.

Vores kurser tilrettelægges altid med afsæt i de procedurer og retningslinjer, I allerede har udarbejdet hos jer. Arbejdet med børn og unge er underlagt særlige retningslinjer, hvorfor vi i endnu højere grad anbefaler, at færdigheder i førstehjælp trænes og vedligeholdes.

Er du en vandsportsrelateret forening, tilbyder vi et førstehjælpskursus sammenkoblet med uddannelse i livredningsteori og vandsikkerhed. Vi klæder deltagerne godt på, således de efterfølgende kan fungere som livreddere.