Opgrader kompetencerne i jeres svømmehal -
få lægelig delegation til brug af iltudstyr

dk_hlr
FØRSTEHJÆLPSKURSER I HELE DANMARK

Hver eneste dag tager tusindevis af glade borgere i landets svømmehaller. På kanten står en livredder, der skal træde til, når uheldet er ude.
Giv livredderne i din svømmehal, eller underviserne i din forening de bedste forudsætninger for at træde til i akutte situationer.

I samarbejde med SvømDanmark tilbyder vi, gennem et nyudviklet førstehjælpskursus fra Dansk råd for genoplivning, et kompetenceløft til alle livreddere. Kurset er målrettet livreddere og undervisere i svømmeklubber, der har livredningsansvaret i svømmehallen. 

For at kunne benytte svømmehallens iltudstyr, skal man have delegation fra en læge. Det betyder, at der skal gives tilladelse fra en læge inden brug. Gennem kurset Livredderførstehjælp opnås kompetence og delegation fra læge til brug af medicinsk ilt i forbindelse med hjertestop. Derudover undervises deltagerne på kurset i teknikker til evakuering af en person med mistænkt skade på rygsøjlen fra vandet.

Kurset har en varighed på 2,5 time. Livredderen skal inden kurset have et gyldigt førstehjælpsbevis i hjertelungredning udstedt af Europæisk råd for genoplivning eller Dansk førstehjælpsråd.
Har deltagerne ikke på forhånd gyldigt HLR bevis kan vi tilbyde et kombineret kursus med hjertelungeredning og livredderførstehjælp. 

Optimer sikkerheden i jeres svømmehal. Kontakt HeartMate Førstehjælp for et uforpligtende tilbud på kurset Livredderførstehjælp. Sammen skaber vi den bedste løsning for jer. 

Husk - vi også tilbyder at afholde jeres erhvervs- eller bassinlivredderprøver!