check1check2

Som en del af kontor- og servicesektoren befinder du dig i dagligdagen i et miljø uden de store farerisici. Men akut sygdom opstår alle steder. Med et førstehjælpskursus skaber du tryghed blandt kollegaer og kunder på din arbejdsplads.

Uanset om din arbejdsplads har et stort kundeflow med mange besøgende, eller du arbejder i et kontormiljø blandt kollegaer, klæder vi dig på til at handle, hvis en akut situation skulle opstå.

For vi ved, det sker. Hvert år falder ca. 5000 danskere om med hjertestop uden for hospitalerne. Det er mere end 13 hjertestop hver eneste dag. Endnu flere oplever en akut opstået sygdom som blodprop i hovedet, krampeanfald eller andre tilstande, hvor vi kan gøre en livreddende forskel. Og det kan vi. De sidste 20 år er chancen for overlevelse ved hjertestop blevet 4 gange større. Dette skyldes blandt andet, at flere er i stand til at yde god førstehjælp. 

Er du en servicevirksomhed i sundhedssektoren, tandlæge- eller lægeklinik, tilrettelægger vi kurset, således I kan træne og bruge de udvidede kompetencer, jeres uddannelse giver i en akut situation. Vores undervisere er ambulancereddere med erfaring i at gøre brug af disse kompetencer fra deres hverdag.